Muut palvelut

Vyöhyketerapia

Modernissa vyöhyketerapiassa keskitytään erilaisten fyysisten vaivojen parantamiseen, kehon omien toimintojen tukemiseen ja vahvistamiseen. Vyöhyketerapiassa ihmisen keho heijastuu pienoiskoossa kehon eri alueilla. Heijastealueiden käsittely hieromalla, painelulla, vyöhykepuikkoa käyttäen aktivoi vastaavan alueen elimen toimintaa kehossa.

Jalkaterän vyöhyketerapia jalkakylvyllä

Laadukkaalla Yang Living öljyllä toteutettu jalkakylpy. Jalkaterän vyöhykeratojen ja tarvittavien heijasteiden käsittely hieroen, painaen ja tarvittaessa puikolla käsiteltäen.

Pää-niska-hartiaseudun hoito

Avaava, rentouttava yläkropan käsittely korvia unohtamatta! Hyvä esim. akuuttiin päänsärkyyn tai niskajumiin.

Kuukautiskipujen lievityshoito

Koko kehon vyöhyketerapeuttinen hoito, jossa keskitytään erityisesti hormonialueen heijasteisiin. Hoidossa käytetään korvakuulia( sis.hintaan) ja mahdollisuus ostaa itsellesi myös kehomagneetteja paikan päällä. Kuulat ja magneetit tehostavat ja jatkavat hoidon vaikutusta ja rauhoittavat kehossa olevia kiputiloja.

Vauvan hieronta

Vauvan ehdoilla toteutettavaa koko kehon lempeää, vyöhyketerapeuttista hoitoa. Hoidon alussa tehdään vanhemmalle/vanhemmille haastattelu, jossa kartoitetaan vauvan tilanne. Hoitoa suositellaan mm.koliikkioireisiin, itkuisuuteen, refluksivaivoihin, vatsavaivoihin, kehon jännityksiin jne. Vauvan rokotuksen jälkeen on suositeltavaa pitää viikon lepoaika ennen hoitoon tuloa.

Raskausajan hieronta

Miellyttävä ja rauhoittava koko kehon vyöhyketerapeuttinen hoito. Hoidossa suostuisia vaikutuksia on saatu mm.kehon jännityksiin, kipuihin ja stressiin. Hoito parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotuksia. Loppuraskaudessa hoito valmistaa kehoa synnytykseen ja auttaa rentoutumaan.